Taxibil iOS app

Ladda ned Taxibil iOS App och boka din resa enkelt och precis som du vill ha den direkt i mobilen.
Taxibil i Östergötland erbjuder trygga, schyssta och hållbara resor som du bokar enklast i vår app.
Skräddarsy din resa precis som du vill ha den – vare sig du vill resa med barn, ditt husdjur eller extra mycket bagage.

Ladda ner vår Apple iOS App här!!!

Välkommen till Östergötlands främsta taxibolag! Vårt uppdrag är att tillhandahålla säkra, pålitliga och prisvärda transporttjänster till våra värdefulla kunder. Vi verkar i hela regionen, med en flotta av välskötta fordon och ett team av erfarna förare.

Oavsett om du behöver en tur till flygplatsen, en utekväll på stan eller bara en snabb resa genom stan, så har vi dig täckt. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive lokal- och långdistanstransporter, flygplatstransfer och företagsresor.

På vårt företag är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi strävar efter att tillhandahålla den högsta servicenivån, med vänliga och professionella förare som tar dig till din destination i tid och bekvämt. Våra fordon är utrustade med den senaste tekniken, inklusive GPS-navigering och trafikuppdateringar i realtid, för att säkerställa en smidig och effektiv resa.

Att boka en resa med oss är enkelt och bekvämt. Du kan göra en bokning online eller per telefon, och vi erbjuder flexibla betalningsalternativ, inklusive kontanter, kreditkort och fakturering för företagskonton.

Med vårt engagemang för säkerhet, pålitlighet och kundservice är vi det bästa valet för taxitjänster i Östergötland. Kontakta oss idag för att uppleva skillnaden!

Boka Taxi i mobilen med Taxibils iOS app.

Boka Taxi Ring oss